UITGESTELD NAAR 2022(?)

Hof ter Welle stelt voor:

KIFESH!

Een aantal begeleiders hebben de schouders gezet onder een toneelproject met de bedoeling om kinderen, jongeren en begeleiders samen op het  podium te krijgen. We vonden voldoende enthousiasme bij zowel begeleiding als de jongeren.

Er werd een projectgroep opgericht die de opdracht kreeg het concept uit te werken. Nu – een jaar later – zijn we effectief van start gegaan.

Katelijn van Hove, een regisseuse met al enkele jaren toneelervaring,  neemt de regie voor haar rekening.  Haar eerste taak is het verhaal uitschrijven. Gedurende het hele project zal ze ons begeleiden.

Dit project is een mooie kans voor de kinderen en jongeren om hun talenten te ontdekken, kennis te maken met toneel, hun creativiteit te stimuleren, in groep leren werken en zo veel meer.

Iedereen kan bij dit project iets betekenen. Op de planken, achter de schermen, … Er is voor ieder wat wils!

En dat het ons menens is mag duidelijk zijn: de voorstelling zal doorgaan in CC Ter Vesten in Beveren op zaterdag 5 (20u15) en zondag 6 september (15u). Een prachtige zaal met 400 toeschouwers.

Begeleiders, kinderen en jongeren zijn nu volop bezig aan de repetities en workshops, om op 5 en 6 september 2020 te kunnen schitteren!

Vanaf eind maart zullen tickets via www.hofterwelle.eu/evenementen verkrijgbaar zijn.

Wij hopen u massaal te mogen verwelkomen.


Run ter Welle

Het zal alvast niet als een verrassing komen, maar we voelen ons genoodzaakt om ook Run ter Welle editie 2021 te annuleren.

We hopen op een volledige versoepeling van de maatregelen zodat we in 2022 een nieuwe start kunnen nemen.

Hop naar de editie 2022.